Liesbeth Jansen

Referenties

Hieronder enkele referenties van tevreden opdrachtgevers en interim collega’s:

 • Marysol van ’t Hoog, Consultant Doxa
  Liesbeth is een gedreven, betrokken people manager die haar kennis en ervaring vanaf de werkvloer heeft opgebouwd. Ze heeft binnen diverse disciplines gewerkt aan zowel de opdrachtgever- als opdrachtnemerszijde. Ze weet eenvoudig het vertrouwen te winnen, is een harde werker en een fijne collega met een groot aanpassingsvermogen. Zij is in staat om alle ballen in de lucht te houden, heeft gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en weet goed om te gaan met mensen van diverse niveaus en belangen. Zij heeft oog voor individu, organisatie, klant/maatschappij (burgers) en resultaat. Zij beschikt over een analytisch vermogen, natuurlijk leiderschap, is zelfstandig en weet de juiste prioriteiten te stellen. Een dame met een groot inlevingsvermogen die eenvoudig probleemanalyses maakt en planmatig te werk gaat. Zij werkt graag samen, in projectteamverband, maar kan goed zelfstandig functioneren. Liesbeth biedt een duidelijke meerwaarde en is dan ook een aanwinst voor team én organisatie.

 • Matthias Zomer
  Liesbeth kan als géén ander denken omzetten in doen! Zij weet vanuit diverse rollen (adviseur, projectleider, manager) uitstekend te taxeren wat klanten op het gebied van de Buitenruimte nodig hebben. Omdat ze een sterke sociale antenne heeft is ze voor veel collega’s een fijne gesprekspartner. Wij hebben fijn samengewerkt en ik zie nu al uit naar een volgend project!

 • Bing Lie, P.Eng, Eur.Ing
  Senior Project Consultant – Strong in organizing and structuring of all your project activities.

  Ik heb Liesbeth altijd gekend als een betrokken collega. Voor haar is het belangrijk dat de mensen waar ze mee werkt goed in hun vel zitten. Het is dan ook geen wonder dat men graag met of voor haar werkt. Op haar manier haalt Liesbeth het beste uit mensen. Ze maakt op de werkvloer het verschil tussen werken en heerlijk werken.
  Ik heb het geweldig gevonden om met haar te werken!